Butcher’s Dining zoekt nieuwe zaalmedewerker!

De Butcher’s Dining is sinds 7 jaar het culinaire concept van De Laet & Van Haver en is
ondergebracht in de Butcher’s Store Hove. De Butcher’s dining is een paradijs voor
vleesliefhebbers waar men naast een ruime selectie entrecotes ook
seizoensgebonden gerechten kan degusteren.

Takenpakket:

. Je zorgt voor een aangenaam ontvangst van onze klanten.
– Je adviseert de klant bij zijn gerecht/wijnkeuze.
– Je dient op en ruimt de tafels af.
– Kortom, je bezorgt de klant een volledige en onvergetelijke ervaring.

Profiel:

– Je hebt minstens 1 jaar ervaring als maître in een restaurant of hotelwezen.
– Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, netheid en orde.
– Je bent klantvriendelijk en servicegericht.
– Je spreek vlot Nederlands. Frans en Engels is een pluspunt.
– Je bent een echte teamplayer.
– Je bent een vlotte communicator.
– Je hebt een passie voor wijnen en gastronomie.
– Je hebt kennis van de hygiënewetgeving.

 

Wij bieden:

– Een uitdagende functie in een groeiende en innoverende onderneming.
– Competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen.
– Mogelijkheid tot cursussen en training.
– Zondag en maandag vrij

Overtuigd dat jij de geschikte persoon bent? Stuur je CV op naar bistro@delaet-vanhaver.com
of breng hem binnen in de Butcher’s Dining.

contact

Kapelstraat 102 - 2540 Hove
03 455 26 74 - info@delaet-vanhaver.com
Maandag tot zaterdag van 9u tot 18u, zelfbediening van 8u30 tot 18u30. Zondag gesloten.

Bestellingen Groothandel : gelieve uw bestelling door te mailen via volgend adres atelier@delaet-vanhaver.com

Map

contact

Kapelstraat 102 – 2540 Hove
03 455 26 74 – info@delaet-vanhaver.com
Maandag tot zaterdag van 8.30u tot 18u, zelfbediening van 8u tot 19u. Zondag gesloten.

Map