GAULT & MILLAU CULINARY INNOVATORS 2018

Luc De Laet en Peggy Van Haver ontvangen prijs van culinair ondernemer van het jaar 2018.

De jury van Gault & Millau Culinary Innovators 2018 gaat in deze wedstrijd op zoek naar bedrijven, personen of organisaties die met hun creatieve en innoverende ideeën de sector aantrekkelijk en spannend houden.

“Luc De Laet” brengt innovatie en toont ondernemerschap in zijn sector die als klassiek wordt beschouwd”

contact

Kapelstraat 102 - 2540 Hove
03 455 26 74 - info@delaet-vanhaver.com
Maandag tot zaterdag van 9u tot 18u, zelfbediening van 8u30 tot 18u30. Zondag gesloten.

Bestellingen Groothandel : gelieve uw bestelling door te mailen via volgend adres atelier@delaet-vanhaver.com

Map

contact

Kapelstraat 102 – 2540 Hove
03 455 26 74 – info@delaet-vanhaver.com
Maandag tot zaterdag van 8.30u tot 18u, zelfbediening van 8u tot 19u. Zondag gesloten.

Map