BLACK ANGUS

ORIGINE: IERLAND
Het geheim van de kwaliteit van Iers rundvlees is mals gras. De runderen in Ierland staan liefst acht à negen maanden per jaar in de wei en scharrelen hun eigen ‘natuurlijke’ kostje zo bij elkaar.
Veel bewegen betekent namelijk dat het vet mooi door het vlees verdeeld wordt. Grasgevoerd vlees van rund dat in de weide heeft gegraasd heeft meer omega 3 vetzuren, veel vitamine A en E en minder verzadigde vetzuren.

contact

Kapelstraat 102 - 2540 Hove
03 455 26 74 - info@delaet-vanhaver.com
BE0446.032.823

Maandag tot vrijdag van 08u30 tot 18u, zelfbediening tot 18u30.
Zaterdag van 8u30 tot 18u, zelfbediening tot 18u30.
Zondag gesloten.

Bestellingen Groothandel : www.butcherscraft.be

    Map

    contact

    Kapelstraat 102 – 2540 Hove
    03 455 26 74 – info@delaet-vanhaver.com
    Maandag tot zaterdag van 8.30u tot 18u, zelfbediening van 8u tot 19u. Zondag gesloten.

    Map