GAULT & MILLAU CULINARY INNOVATORS 2018

Luc De Laet en Peggy Van Haver ontvangen prijs van culinair ondernemer van het jaar 2018.

De jury van Gault & Millau Culinary Innovators 2018 gaat in deze wedstrijd op zoek naar bedrijven, personen of organisaties die met hun creatieve en innoverende ideeën de sector aantrekkelijk en spannend houden.

“Luc De Laet” brengt innovatie en toont ondernemerschap in zijn sector die als klassiek wordt beschouwd”

contact

Kapelstraat 102 - 2540 Hove
03 455 26 74 - info@delaet-vanhaver.com
BE0446.032.823

Maandag tot vrijdag van 08u30 tot 18u, zelfbediening tot 18u30.
Zaterdag van 8u30 tot 18u, zelfbediening tot 18u30.
Zondag gesloten.

Bestellingen Groothandel : www.butcherscraft.be

    Map

    contact

    Kapelstraat 102 – 2540 Hove
    03 455 26 74 – info@delaet-vanhaver.com
    Maandag tot zaterdag van 8.30u tot 18u, zelfbediening van 8u tot 19u. Zondag gesloten.

    Map