MAVEN: NIEUWE MEAT HOTSPOT OP ‘T ZUID

Op 19 juni schiet in de Luikstraat op het Antwerpse Zuid MAVEN uit de startblokken. In dit high-end vleesrestaurant  ligt  de nadruk op ‘Noble Meat Craft’, de bereiding van edele ambachtsproducten. Zo beloven ze een ongekende en bewuste smaakbeleving.
Op de menukaart van MAVEN vind je beef croquettes, traag gegaard lams en dry aged-vlees, maar dé huisspecialiteit wordt het uitgebreide aanbod van verschillende Europese runderrassen. Het beste vlees uit Europa, op een magistrale manier klaargemaakt door het aanstormende keukentalent Jules Koninckx.

MAVEN is een duurzaam concept met de expertise van gerenommeerd beenhouwer Luc De Laet, de passie van horecaondernemer Wim Van der Borght en het peper en zout van jong talent Jules Koninckx. Met een vleesrestaurant beginnen terwijl het eten van vlees onder druk staat. Je moet het maar durven. Maar De Laet, Van der Borght en Koninckx zijn nu eenmaal durvers. “Met vlees eten, is ook niets mis”, vindt De Laet. “Maar, we eten te vaak en te veel vlees. We moeten dus minder, maar vooral beter vlees eten.”

Reserveren bij MAVEN kan je hier: https://www.maven-antwerp.be/

contact

Kapelstraat 102 - 2540 Hove
03 455 26 74 - info@delaet-vanhaver.com
BE0446.032.823

Maandag tot vrijdag van 08u30 tot 18u, zelfbediening tot 18u30.
Zaterdag van 8u30 tot 18u, zelfbediening tot 18u30.
Zondag gesloten.

Bestellingen Groothandel : www.butcherscraft.be

Map

contact

Kapelstraat 102 – 2540 Hove
03 455 26 74 – info@delaet-vanhaver.com
Maandag tot zaterdag van 8.30u tot 18u, zelfbediening van 8u tot 19u. Zondag gesloten.

Map